Samsung şi NBA semnează un parteneriat de 100 de milioane de dolari

Samsung a început un parteneriat cu Asociaţia Naţională de Baschet din SUA

1821
Samsung şi NBA - ilovesamsung.ro

Dacă în câteva luni veţi vedea multe dispozitive Samsung la meciurile de baschet, să nu fiţi surprinşi: potrivit ziarului The Wall Street Journal, compania Samsung a început un parteneriat cu Asociaţia Naţională de Baschet din SUA„ menit să aducă compania sud coreeană în tribune” la meciurile din NBA.

National Basketball Association (N.B.A.) este liga de baschet care își desfășoară activitatea în Statele Unite ale Americii și Canada. Din această ligă fac parte 30 de echipe dintre care 29 din Statele Unite și una din Canada și este membru activ al USA Basketball (federația americană de baschet), recunoscută de FIBA ca entitatea națională care se ocupă de baschetul din Statele Unite.

Liga NBA a fost fondată la 6 iunie 1946 în New York ca Asociația de Baschet a Americii. Liga a adoptat numele de Asociația Națională de Baschet (NBA) la 3 august 1949, după unificarea cu Liga Națională de Baschet.

Ca parte a înţelegerii, compania high-tech din Coreea de Sud trebuie să furnizeze monitoare pe care arbitrii să le folosească pentru a revedea fazele importante, iar în schimb vor primi filmuleţe create special pentru smartphone-uri, tablete şi televizoare.

Nu există o confirmare încă a acestui parteneriat, dar judecând modul în care Samsung îmbină marketingul şi publicitatea, nu ar fi deloc suprinzător dacă parteneriatul va fi anunțat în mod oficial cu doar câteva zile înainte de începerea noului sezon NBA.