Uitaţi de senzorii pentru amprente, Galaxy S5 cu scaner iris

2699
Galaxy 5 cu Scanarea Retinei - ILoveSamsung

Se pare că zvonurile şi speculaţiile sunt ceva ce înconjoară tot mai frecvent noul Samsung Galaxy S5 . Un nou zvon a apărut în legatură cu piesa lor de rezistenţă  –  potrivit unor surse, Galaxy S5 va avea un senzor pentru ochi, această metodă de siguranţă fiind cu un pas înaintea scanării amprentelor pentru acţiuni ca deblocarea aparatului. Asta da surclasare a adversarilor!

Deblocarea unui telefon era în mod obișnuit cu un cod pin din cifre sau litere. Acum, având în vederea multitudinea de informații ce la avem pe un telefon acesta este mult vulnerabil și de asemenea sunt vulnerabile unele informații confidențiale stocate în memoria telefonului. Deblocare prin amprentă a fost un pas înainte în securizare informațiilor din telefon.

Acum cu scanarea irisului se va face un pas uriaș pentru protecția telefonului și a datelor din acesta. Sigur caracteristica pare puțin ireală dar să nu uităm că multe astfel de caracteristici incredibile sunt deja pe telefoanele noastre.

Zvonul însă nu se bazează pe nicio sursă oficiala, deci îl privim cu o oarecare îndoială. Sună prea ştiinţifico-fantastic deşi, dacă Samsung Electronics ar implementa scanarea retinei pentru Samsung Galaxy S5, ar fi mult mai sigur decât scanarea amprentelor – la urma urmei, ca să aibă acces la telefonul tău, oamenii sunt mai dispuşi să îţi taie un deget decât să îţi scoată ochii, nu?!