Noul DeX Pad va transforma Galaxy S9 într-un touchpad

1694

Samsung Galaxy S9 ar trebui să vină împreună cu un nou DeX Pad, al cărui design s-a scurs pe Twitter prin postarea cunoscutului Evan Blass. Stația de andocare în cauză ar trebui să permită poziționarea lui Galaxy S9 complet plat, pentru a fi utilizat ca touchpad odată ce este conectat la un ecran. Observăm prezența unui port HDMI, două porturi USB și un port USB-C.

În 2017, am fost binecuvântați de Samsung cu un DeX, o stație portabilă care transformă telefonul smartphone într-un computer, împreună cu un monitor, pentru a crea o experiență desktop (DeX). Prima ediție a DeX-ului a primit recenzii și mai bune și mai rele, deci a fost doar o chestiune de timp înainte ca Samsung să dezvolte un al doilea model și să-l îmbunătățească. Cu o lună în urmă, am văzut marca Samsung „DeX Pad” și au fost informații că dispozitivul va fi lansat alături de Galaxy S9.

Stația de andocare va fi utilizată folosind smartphone-ul Galaxy S9 așezat orizontal.

Se pare că va primi opțiunea de a acționa ca o tastatură, cuplat cu opțiunea de a utiliza telefonul ca mouse. În acest fel va elimina necesitatea de a purta mouse-ul și tastatura externă, deoarece afișajul va fi suficient pentru ambele. Un sistem de ventilație diferit de predecesorul său este, de asemenea, vizibil, așa că ne putem aștepta la o mai bună reglare a temperaturii și la evitarea problemelor de supraîncălzire.

Ethernet – (cuvânt englez ether: eter), este o familie de tehnologii de rețele de calculatoare utilizate în mod obișnuit în rețelele locale (LAN), rețelele metropolitane (MAN) și rețelele WAN (Large Area Networks). A fost introdus în 1980. Pronunția e întrucâtva asemănătoare cu pronunția cuvântului Internet, a nu se confunda!

O diferență față de modelul de anul trecut este că nu pare să vină cu un port Ethernet (pare prea subțire pentru a putea susține unul). De asemenea, porturile USB de pe docul original DeX au fost USB 2.0, ne întrebăm dacă versiunea 2018 va avea porturi USB 3.0 (din imagine, nu pare a fi cazul).

Vom vedea cum va fi noul DeX Pad la lansarea lui Galaxy S9 și S9+ pe 25 februarie 2018 la MWC Barcelona.

SURSĂPhonAndroid