Galaxy A9 Star și A9 Star Lite cu design modern și camere duble

1609

De la începutul acestui an am tot scris despre mai multe mărci comerciale depuse de Samsung pentru destul de numeroase smartphone-uri. Au fost Samsung Galaxy J7 Star și J3 Star, care în final au și fost lansate în Statele Unite. Au existat zvonuri că există și un Samsung Galaxy A9 Star în dezvoltare. Între timp în China, Galaxy A9 Star și Galaxy A9 Star Lite au fost de asemenea prezentate. Smartphone-urile nu vor apărea, din ce știm, momentan în Europa. În ce privește specificațiile, modelul Galaxy A9 Star Lite seamănă foarte mult ca specificații cu Galaxy A6+, care se vinde în Europa.

Samsung Galaxy A9 Star și fratele său mai ieftin, Galaxy A9 Star Lite sunt alimentate de un procesor Qualcomm Snapdragon cu 4 GB de RAM și 64 GB de stocare. Telefoanele inteligente au un design modern, cu margini înguste și un ecran Infinity Display Super AMOLED, cu raport de aspect de 18,5: 9. În plus, ambele telefoane sunt echipate cu o cameră dublă. În plus față de cele două camere, veți găsi și scanerul de amprentă la spatele dispozitivului. Pentru o experiență bună de sunet, Samsung a echipat ambele smartphone-uri Galaxy A9 cu Dolby Atmos.

  • Samsung Galaxy A9 Star are un afișaj de 6,28 inch, cu o rezoluție Full HD+ (2220 × 1080 pixeli). Dispozitivul este alimentat de procesorul Snapdragon 660. Camerele duale sunt de 16 MP și de 24 MP ambele cu un obiectiv f / 1,7. Camerele sunt echipate, de asemenea, cu autofocus cu detectare a fazelor și un LED flash. Pe partea din față este de asemenea o cameră de 24 MP pentru selfie, cu deschiderea de f / 2,0. Samsung Galaxy A9 Star are o baterie de 3.700 mAh. Modelul este echipat, de asemenea, cu asistentul Bixby.
  • Samsung Galaxy A9 Star Lite, modelul mai ieftin rulează ca și fratele său mai mare pe sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Acest smartphone are un ecran de 6 inch Full HD+. Dispozitivul nu este doar puțin mai mic, dar există și un procesor mai puțin puternic, și anume Snapdragon 450. De asemenea, în zona camerei, specificațiile sunt ceva mai slăbuțe, camerele duale au 16 MP și 5 MP. Există, de asemenea, o cameră frontală de 24 megapixeli cu deschiderea de f / 1,9. În cele din urmă, Galaxy A9 Star Lite este echipat cu o baterie de 3.500 mAh.

Renminbi sau Yuan este moneda națională a Chinei. Mai este numită și „moneda oamenilor”, abreviat ca RMB sau CNY. Simbolul latinizat este ¥, litera Y cu una sau două bare orizontale. De fapt, numărul de bare ale simbolului  ¥  depinde de font (sau scris), dar semnificația rămâne aceeași.

Noile dispozitive Galaxy A9 vor fi disponibile în China începând cu 15 iunie 2018. Prețul pentru Galaxy Star A9 a fost stabilit la 2.999 CNY echivalentul a aproximativ 400 €. Modelul Galaxy A9 Star Lite este considerabil mai ieftin, acest model fiind vândut pentru 1.999 CNY sau 265 €.

Sunt șanse, cel puțin teoretic, ca aceste modele să vină și în Europa. Cu toate acestea trebuie să așteptăm pasul următor al companiei Samsung în privința acestor telefoane.

SURSĂLetsgoDigital