Galaxy J2 Core ar putea fi primul smartphone Samsung  Android Go

1482

Samsung încă nu a confirmat dacă va lansa un dispozitiv, Galaxy J2 Core, alimentat de Android Go. Anunțat anul trecut, Android Go este o versiune a sistemului de operare Android 8.1 Oreo, aduce cele mai bune caracteristici ale sistemului de operare Android și le pune pe dispozitive cu mai puțin de 1 GB de memorie RAM. Această gamă de telefoane a fost proiectată special pentru telefoanele entry-level și a fost abordată de tot mai mulți producători de telefoane în ultima vreme.

Un smartphone Samsung neanunțat a fost recent reperat pe procesorul etalon de referință Geekbench și judecând după specificațiile sale, acesta ar putea fi primul telefon Android Go de la compania sud-coreeană. Dispozitivul are numărul de model SM-J260G și include doar 1 GB de memorie RAM și un procesor Exynos 7570 cu patru nuclee ARM Cortex-A53 de 1,43 GHz. Este menționat în lista de referință ca „Universal7570_Go,“ o altă indicație a prerogativelor Android Go de pe acest dispozitiv. Samsung cu numărul de model SM-J260G, încă neanunțat, ar putea fi primul telefon Samsung Android Go care poate fi lansat sub numele de Galaxy J2 Core, dar nu avem în acest moment o confirmare oficială a acestui lucru din partea companiei Samsung.

Lansarea unui astfel de telefon cu siguranță ar avea sens pentru Samsung, compania sud-coreeană lansează permanent numeroase telefoane entry-level pe piețele emergente, de ce să nu le ofere clienților o experiență mult mai bună.

Google a dezvoltat, de asemenea, versiuni Go ale aplicațiilor sale de bază, cum ar fi Gmail, Hărți, Fișiere și multe altele, care sunt foarte optimizate pentru această versiune de Android. În plus, serviciile online populare, precum Facebook și versiuni ale aplicațiilor mobile sunt optimizate pentru dispozitivele Go.

Gmail este o aplicație web de e-mail oferită gratuit de Google. Serviciul a fost lansat la 1 aprilie 2004 ca versiune beta privată (cu acces doar pe bază de invitație) și a fost deschis publicului la 7 februarie 2007. Gmail are peste 1,4 miliarde de utilizatori în 2018 și este disponibil în 72 de limbi.

Zvonurile susțin că acest telefon va fi lansat pe piață ca Samsung Galaxy J2 Core, dar nu avem încă o confirmare oficială de la Samsung. Dacă acesta este într-adevăr un telefon Android Go, acesta ar trebui să fie lansat inițial pe piețele emergente. În general telefoanele Android Go se îndreaptă spre toată lumea, oferind performanțe mai bune comparativ cu telefoanele convenționale de nivel de intrare.

SURSĂPhoneArena