10 motive pentru care Galaxy S9 este mai bun decât iPhone X

3021

Fie Apple face ca telefoanele Samsung să iasă mai ușor în evidență, fie compania Samsung devine tot mai bună pe zi ce trece în a face smartphone-uri. După ce au folosit destul de intens dispozitivele emblematice de la Apple și Samsung, adică pe Galaxy S9 și iPhone X site-ul englez Businessinsider a ajuns la o concluzie: Samsung Galaxy S9 bate iPhone-ul X a lui Apple.

Posibil ca la unii utilizatori Apple să nu le pice bine acest rezultat, smartphone-ul iPhone X are o mulțime de caracteristici minunate, dar acesta este rezultatul.

Pentru a vă convinge vă prezentăm mai jos cele zece puncte în care Samsung Galaxy S9 bate iPhone X:

  1. Afișajul OLED al lui iPhone X este minunat, dar pe Galaxy S9 este mai bun.

Apple a dat în sfârșit unuia dintre telefoanele sale iPhone un ecran OLED, este foarte bun, dar încă nu se compară cu propriile display-uri OLED Samsung.

Ecranul OLED de pe Galaxy S9 produce culori mai vibrante decât iPhone X, iar contrastul dintre părțile luminoase și cele întunecate ale ecranului este uimitor. Este posibil ca Apple să nu se fi adaptat prea bine la aceste ecrane pentru a regla mai bine culorile, luminozitatea și tonurile de contrast pentru iPhone X. Dacă doriți ceva mai aproape de realitate, puteți să vă uitați la lumea din jurul vostru.

  1. Galaxy S9 vine cu încărcare rapidă din cutie.

Încărcarea rapidă este o caracteristică ce este de multe ori mai la îndemână și vine standard cu Galaxy S9.

Între timp, dacă doriți să profitați de încărcarea rapidă a dispozitivului iPhone X, trebuie fie să cumpărați un cablu de la Apple, fie să utilizați încărcătorul USB-C livrat cu laptopurile mai recente ale Apple. Practic, Apple vă face să cheltuiți suplimentar pentru ceva care vine inclus cu Galaxy S9.

  1. Camera lui Galaxy S9 face fotografii mai bune în lumină scăzută.

Apple nu are nici un argument aici. Samsung Galaxy S9 își poate lărgi diafragma camerei până la un f / 1,5 – care permite o mai mare luminozitate în obiectiv, față de diafragma f / 1,8 a lui iPhone X (cu cât numărul este mai mic, cu atât deschiderea este mai mare și fotografiile mai clare).

Împreună cu unele „vrăjitorii” făcute de Samsung la cameră, Galaxy S9 poate face fotografii mult mai bune în locuri întunecate decât iPhone X.

  1. Galaxy S9 are monitorizare încorporată a ritmului cardiac.

Te simți mai bine dacă știi tensiunea arterială sau pulsul? Sigur că da. Iar dacă nu ai un smartwatch și ai un Samsung Galaxy S9 poți fi mai liniștit. Nu este o caracteristică foarte de populară, dar este acolo, este utilă dacă ai nevoie de ea. Apple iPhone X nu o are!

  1. Galaxy S9 are un scaner de amprente digitale.

Decizia Apple de a scoate scanerul de amprente de la iPhone X a scos definitiv dispozitivul de peste 1.000$ de la sufletul multor utilizatori. ID-ul de identificare a feței nu funcționează foarte bine când iPhone-ul X este folosit mai mult timp și nu are un scaner pentru amprentele digitale care să suplinească ceea ce ID-ul nu reușește.

  1. Galaxy S9 are o mufă pentru căști.

Nu trebuie dispozitive sau adaptoare suplimentare necesare pentru ca utilizatorii lui Galaxy S9 să asculte muzică, media sau orice altceva. Mufa pentru căști este acolo pe Galaxy S9, este pe un smartphone Samsung foarte elegant.

  1. Android face câteva lucruri mult mai bine decât iOS.

Există câteva lucruri importante pe care Android le face mai bine decât iOS-ul.

În primul rând, notificările sunt mult mai bine concepute pe Android decât pe iOS. Aproape toată lumea care a încercat atât Android, cât și iOS este de acord cu acest lucru.

Android este, de asemenea, foarte personalizabil, se pot crea ecrane de acasă uimitoare și frumoase. Utilizatorii de iPhone X nu pot face acest lucru la fel de bine ca pe un Galaxy S9.

  1. Galaxy S9 nu are „breton”

Pe unii nu îi deranjează notch-ul de pe iPhone X, alții îl urăsc. Oricum, notch-ul – acea parte din zona de sus a ecranului care găzduiește camera frontală și senzorii necesari pentru ca ID-ul să-și facă treaba, a ajutat Apple să îi dea lui iPhone X un design minunat.

Samsung Galaxy S9 nu are acest „breton”, dar asta nu înseamnă că nu are rame mai înguste în partea de sus și de jos a ecranului. Cu toate acestea cu designul său inconfundabil, Samsung Galaxy S9 arată foarte elegant și modern.

  1. Setările audio Samsung fac muzica mai plăcută.

Undeva prin setările sale Samsung Galaxy S9 are câteva caracteristici audio pe care dacă le găsiți îmbunătățesc substanțial muzica atunci când o ascultați folosind căștile. Caracteristica Dolby Atmos este ca un amplificator al muzicii pentru a face să fie un pic mai dinamică, mai profundă și mai interesantă.

Modulul de upscaler UHQ oferă o creștere a calității sunetului muzicii pe care o ascultați.

Setarea Tube Amp Pro oferă muzicii un sunet mai cald, rounder, similar cu amplificatoarele clasice de tub. Există, de asemenea, o setare de Sala de Concerte care oferă un impuls ca un ecou muzicii. Totuși, proprietarii de Galaxy S9 trebuie să le încerce. Sunt peste cele de pe iPhone X.

  1. Samsung Galaxy S9 este mai ieftin decât Apple iPhone X.

Oricine a urmărit prețurile pentru Galaxy S9 a fost plăcut surprins. Samsung vinde Galaxy S9 dar și modelul său Galaxy S9+ la un preț mult mai mai mic decât Apple iPhon-ul său. Prețul minim al lui Apple iPhone este de 1.000 de dolari, poate ajunge până la 1.200 $. Luând în considerare toate caracteristicile incluse în Samsung Galaxy S9 și prețul, sigur vă veți întreba de ce cineva ar plăti atât de mult pentru un Apple iPhone X.

SURSĂBusinessInsider