Samsung confirmă prețul și data lansării lui Notebook 9 (2018) pentru SUA

1455

În luna decembrie, Samsung a lansat oficial seria Notebook 9 (2018) de laptop-uri cu sistem de operare Windows. Acum Samsung a anunțat oficial detaliile privind prețurile și disponibilitatea pentru noile sale notebook-uri din Statele Unite. Noua serie va fi disponibilă pentru cumpărare începând cu data de 18 februarie.

Există trei modele diferite în seria Samsung Notebook 9 (2018): Notebook-ul de 13 inch, Notebook-ul de 15 inch și Notebook 9 Pen. Fiecare model este disponibil în mai multe opțiuni de configurare, iar tarifarea variază în consecință.

Samsung Notebook 9 (2018) este un laptop tradițional disponibil atât în ​​dimensiunile ecranului de 13,3 inch, cât și de 15 inch. Este echipat cu procesoare Intel Core 8, cu o capacitate de până la 16 GB de memorie RAM și 1TB SSD. Modelul de 15 inch are placă grafică NVIDIA GeForce MX150. Prețul pentru configurația de bază începe de la 1.199,99 $ și ajunge până la 1.299,99 $ pentru modelele de 13-inch și 15 inch. Ambele vor fi disponibile pe Samsung.com și Amazon.com.

Samsung Notebook 9 Pen este un laptop 2 în 1, cu un ecran de 13 inch. Acesta este dotat cu procesorul Intel Core i7 cu memorie RAM de până la 16 GB și memorie SSD de 512 GB. Notebook 9 Pen folosește un S-Pen încorporat pentru a profita de caracteristicile de imprimare ale sistemului de operare Windows 10. S-Pen-ul de pe Notebook 9 Pen împrumută multe trucuri de la gama Galaxy Note. Acesta va fi disponibil pe Samsung.com și Amazon.com, la un preț de pornire de 1.399,99 $ pentru configurația de bază.

$ – semnul dolarului poate avea în mod alternativ una sau două linii verticale. Robert Morris a fost primul care a folosit acest simbol în documentele oficiale din Statele Unite. Robert Morris a fost unul dintre părinții fondatori ai Statelor Unite, a supravegheat emiterea primelor monede din S.U.A. și a semnat Declarația de Independență și Constituția Statelor Unite.

Samsung a anunțat și Notebook 7 Spin (2018) în decembrie anul trecut. Este un alt laptop convergent 2 în 1 de 360°, cu suport pentru Active Pen (comercializat separat). Este o alternativă mai ieftină la Samsung Notebook 9 Pen. Are un preț de pornire de 899,99 $. Acesta va fi disponibil pentru cumpărare la Best Buy (online și în magazine) și pe Samsung.com.

Este de la sine înțeles că prețurile pentru toate modelele cresc dacă optați pentru configurații mai puternice.

SURSĂSamMobile