Galaxy S9 posibil cu difuzoare duble Dolby Surround AKG

1517

Suntem la mai puțin de două săptămâni de anunțul oficial al duetului Galaxy S9 și Galaxy S9+ din 25 februarie la Barcelona. Noi informații despre viitoarele telefoane continuă să apară, chiar dacă lansarea este aproape iminentă. Acum avem ceva noutăți, neconfirmate, cu privire la unele îmbunătățiri pe care Samsung le-a făcut lui Bixby pe Galaxy S9, ceea ce ar va face ca asistentul personal Samsung să fie mai util. În plus, duo-ul Galaxy S9 poate veni în sfârșit nu numai cu difuzoare duble, ci cu difuzoare duble Dolby Surround produse de AKG.

Vrem nu vrem, trebuie să recunoaștem că asistentul inteligent a lui Samsung, Bixby, nu are o reputație așa cum ar fi dorit firma sud-coreeană. Cu toate acestea, se pare că Samsung nu este îngrijorat de presa proastă a lui Bixby și are permanent în vedere îmbunătățirea funcționalității asistentului său. Am auzit informații, neconfirmate momentan, că Bixby pe Galaxy S9 va fi capabil să furnizeze traducerea în timp real prin Bixby Vision. Această caracteristică va fi alimentată de Google Translate, care îi oferă deja lui Bixby abilitatea de a traduce limbile, dar în prezent nu se întâmplă în realitate.

Caracteristicile realității augmentate ale lui Bixby Vision ar putea fi îmbunătățite. Este în prezent capabil să identifice unitățile și reperele care se află în fața dvs. și în apropierea locației dvs. Caracteristica se bazează pe Foursquare pentru informațiile relevante. Acum se aude că va trece de la Google pe Samsung Galaxy S9. Acest lucru ar trebui să permită caracteristicii să recunoască mai multe locuri și să furnizeze informații mai relevante, având în vedere cantitatea de date pe care Google o are la dispoziție.

În ceea ce privește difuzoarele stereo, Samsung a fost învins de mulți dintre rivalii săi, inclusiv Apple. În final, ar putea aduce difuzoare stereo la gama sa de vârf cu Galaxy S9 și Galaxy S9+, despre care se spune că au difuzoare stereo Dolby Surround reglate de AKG.

AKG AcousticsAkustische und Kino-Geräte Gesellschaft m.b.H. – este o companie fondată în 1947 în Austria. Este o firmă producătoare de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru aparate profesionale. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu Grammy. Acum AKG este deținută de Samsung Electronics.

Nu uitați că de la început am avut rezerve în ce privește aceste informații, deoarece nu provin dintr-o sursă de încredere. Cu toate acestea, dat fiind faptul că totul este de domeniul posibilității, este logic să informăm cititorii noștri despre acest lucru.

Samsung va dezvălui Galaxy S9 și Galaxy S9+ în această lună și atunci toate speculațiile care înconjoară aceste dispozitive se vor sfârși în cele din urmă.

SURSĂSamMobile