Samsung a prezentat mai multe sisteme de răcire la AHR 2018

1374

International Air-Conditioning, Heating, Refrigerating Exposition – AHR 2018, este evenimentul anului în domeniul aparatelor de încălzire, de răcire și aer condiționat. Samsung Electronics vrea să captiveze participanții și viitorii clienți prin lansarea sistemului de aer condiționat Wind-Free care include caseta inovatoare 4Way. Samsung a prezentat o actualizare pentru seria Max Heat, care a făcut valuri anul trecut, ca o soluție ce oferă o capacitate ridicată de încălzire cu o eficiență de 100% și concepută special pentru zonele reci.

La standul său de la AHR 2018, Samsung a oferit vizitatorilor o demonstrație cu aparatul Wind-Free, care evidențiază modul în care tehnologia avansată de răcire folosește aerul pentru a răci un spațiu, utilizând mii de micro-găuri pentru a dispersa ușor aerul. Această demonstrație va permite vizitatorilor să simtă diferența dintre tehnologia standard de răcire și tehnologia de răcire avansată, Wind-Free.

Samsung a evidențiat, de asemenea, linia completă de unități Wind-Free pentru aplicații rezidențiale și comerciale, în special caseta 4Way. Caseta 4Way, care va fi expusă pentru prima dată, are o lamă cu până la 31% mai mare decât produsele convenționale și un unghi de înclinare mai mare de 10°, care poate sufla aer până la 5m – aproximativ dublu față de cel al produselor convenționale. În plus, caseta 4Way este echipată cu un senzor de detectare a mișcării pentru a detecta poziția persoanei și pentru a regla automat direcția vântului, dar această caracteristică poate fi utilizată și în absența unei persoane.

Samsung expune, de asemenea, extinderi la liniile de produse actuale cum ar fi seria Max Heat și DVM S Eco, care au performanțe și sunt foarte eficiente pentru încălzire inclusiv la temperaturi de -10°. Toată seria Max Heat a fost certificată de Agenția pentru Protecția Mediului din Statele Unite cu „Energy Star” și are o eficiență energetică excelentă.

Energy Star este un simbol general recunoscut pentru eficiența energetică. Eticheta Energy Star poate fi găsită pe mai mult de 75 de categorii diferite de produse, case noi, clădiri comerciale și fabrici, certificate pentru eficiența energetică. Energy Star a adoptat și de Uniunea Europeană.

În plus față de aceste inovații, standul Samsung cuprinde și seria de noi sisteme de aer proaspăt, Fresh Access, sisteme de aer condiționat pentru temperaturi scăzute, sisteme pentru aerul exterior, sisteme de ventilație regenerabile, împreună cu produse notabile precum Samsung Cassette 360DVM Chiller (Air Cooled Modular Chiller) și Hospitality Management Solutions.

AHR 2018 are loc în Chicago, Illinois, între 22 și 24 ianuarie.

SURSĂSamsung News