Samsung SM-G8850 este un Galaxy S9 de 5,8 inch pentru China

1175

În timp ce au existat critici la adresa companiei Samsung pentru că nu a oferit 6 GB de memorie RAM și camere duble în spatele lui Galaxy S9, compania a fost ocupată să găsească modalități pentru face acest lucru special pentru piața chineză. Samsung cu numărul de model SM-G8850, care a fost văzut mai devreme pe site-ul TENAA, a fost prezentat cu specificații de către autoritatea de certificare, împreună cu imagini ale telefonului.

Acesta nu este Samsung Galaxy S9 Mini, așa cum am scris și noi pe iLoveSamsung și cum au speculat toate site-urile din domeniu, ci o nouă variantă a lui Samsung Galaxy S9. Se pare că Samsung cu modelul SM-G8850 încearcă să impulsioneze vânzările telefoanelor sale din China.

Ecranul de 5,8-inch al smartphone-ului SM-G8850 nu are muchii curbate, curbele din partea din spate a telefonului sunt foarte mici, iar senzorul de amprente este diferit de cele obișnuite pe telefoanele Samsung – este posibil ca aceste schimbări să permită companiei să facă loc pentru o cameră dublă la spate. Desigur, explicația cea mai probabilă este că Samsung trebuie să ofere tot ce este mai bun dacă intenționează să impulsioneze piața din China, dar problema este că Galaxy S9 este deja disponibil în China.

Este posibil ca telefonul cu numărul de model SM-G8850 să fie exclusiv pentru unul dintre principalii operatori de telefonie mobilă din China, deși nu putem fi siguri de acest lucru până când telefonul nu va fi prezentat oficial sau vom primi mai multe informații despre el înainte de lansarea sa.

Chinezi au inventat hârtia, compasul, praful de pușcă și bancnotele. Hârtia igienică a fost creată tot aici, în jurul anilor 1300. Aceasta era destinată numai pentru uzul exclusiv al împăraților.

Alte caracteristici ale modelului SM-G8850 includ un procesor octa-core de 2,8 GHz, cel mai probabil un Exynos 9810, o baterie de 3.000 mAh, Android 8.0 Oreo, o cameră frontală de 8MP și posibil camere de 12MP + 12MP la spate. Da, destul de mult față pe ceea ce vedem pe un Galaxy S9 obișnuit, dar de data asta într-un corp care arată mai mult ca iPhone-ul. Și dacă ne uităm la seria de telefoane Galaxy C, obiectivul pentru un design de tip iPhone nu este cu totul nou pentru Samsung.

Dacă acest lucru ajută Samsung să vândă mai multe smartphone-uri în China, este grozav, dar pare a fi o palmă dată consumatorilor, din afara Chinei, care trebuie să se mulțumească cu un Galaxy S9 de 5,8 inch, care pare în acest moment mai puțin interesant.

SURSĂSamMobile